Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


lord shen története

Az ifjú, Shen megszállottja volt használatával a por a tűzijátékok létrehozni fegyvereket. Amikor meghallotta a jós (gyermekkori dada) foretelling, hogy ő az érintett szülőket, hogy ő is megállt egy harcos fekete-fehér, ő vezette a farkasok egy raid megsemmisíteni minden pandák. De amikor visszatér, szülei száműzte őt a város örökre. Shen ábrázolni bosszút sok éven át, esetleg létre megállíthatatlan fegyver, egy ágyú. Bár a fegyverét és a hadsereg vitte ideiglenesen a hatalmat Gongmen City, a jós a szerencse valóban valóra, mikor legyőzte Po, a megjövendölt harcos a fekete és fehér.

 

PrologueConcept2.JPG

 

Shen született a nemes Páva család, akiket tisztelt a nép Gongmen város számára találmány a tűzijáték. De ahogy egy fiatal Shen kezdett megnedvesít az hogy a fegyverek használata a tűzijáték "puskapor, a szerető szülők egyre aggódik. Megkérdezték a bíróság jós, mi a jövő tartott, és azt hirdette, hogy ha továbbra is az ő sötét célokra, ő is legyőzte a "harcos a fekete-fehér". Overhearing ezt, és attól tartva, minden akadályt a terveit, Shen vezette farkas követőit, hogy elmenjen, és dacol a prófécia. Shen vállalt a "harcos a fekete-fehér" említett óriás panda, és vezette erők megtizedelve gazdálkodási faluban lakott a fekete-fehér színű medvék a szándékkal, hogy hagyja életben sem. Miután a mészárlás teljes volt, Shen haza, vár dicséretet az ő szülei. Azonban mind az ő anyja és apja elborzadt saját fia tetteit, és ők inkább száműzték Shen örökre a bűneiért, azok trónt végül is átadta a gazdálkodás mester mennydörgő Rhino és a Kung Fu Tanács. Shen bal Gongmen város az ő követői, táplálta a düh és az érzés miatt sérelmet szenved, szülei, mert úgy tetteit, mint bátran szembeszáll sorsát megvalósítani a céljait. Esküdött bosszút, ígéretes ő egy nap visszatér, és ez a szabály elsőbbséget élvez az összes Kínában.

 

Lord shen.jpg

Sok év telt el. Mélyen a hegyekben, Lord Sen farkasok fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy teljesítsék a számukra mester végső fegyvere: egy ágyú, amely véget vet a használatát Kung Fu. Amikor Boss Wolf közölte vele, hogy elfogyott a fém használni anyagok, Lord Shen megparancsolta, hogy támadja a legtávolabbi falvakban és ellopják a fém tudtak találni. Miközben ő és egy csapat farkas tűzte ki, hogy erre, Shen úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy lépjenek előre a terveit.

 

SoothsayerShen.jpg

Shen visszatért Gongmen City és vonult fel egykori otthonában, könnyen feladó az őrök, hogy megpróbálta legyőzni őt a kapuban. Ott, aki szembeszállt a Kung Fu Tanács és a jós, közölve, hogy ő ott volt, hogy vegyék vissza, amit jogosan az övé. A csetepaté ezt követő Shen könnyen outfought Masters üzemzavaros Ökör és Croc, de szorult vissza Mester dübörgő Rhino, aki összetört több Lord Shen pengék. Azonban a Shen készen állt erre, és bemutatta az új fegyvert. Mester dübörgő Rhino volt félelem nélkül készült a csatára, de ő nem tudta Sen eszközt, és megölte a robbanás az ágyú. A dübörgő Rhino elesett, Shen azzal fenyegetőzött, hogy forduljon a ágyú az egész várost, ha üzemzavaros Ox és Croc megadta magát, hogy az általuk elfogadott. Ő volt a két úrnak börtönbe Gongmen Jail és ültetett mester mennydörgő Rhino a Cloud Hammer az ő udvarán, mint egy trófeát.

A Tanács az útból, Shen kezdett kirabol a tornyot, még dobás apja trónját az ablakon, és helyette az ő ágyú. Ezután megkérdőjelezte a jós az ő jövője, de ő közölte vele, hogy semmi sem változott, ő továbbra is legyőzte a "harcos a fekete-fehér". Shen kijelentette, hogy ez lehetetlen, de hamar bizonyította, amikor rossz Boss Wolf visszatért, és közölte vele, hogy ő harcolt egy Panda, akit ő megjegyezte: "küzdött, mint egy démon." Shen, dühös ezt a hírt, de elhatározta, hogy megtartjuk az ő hűvös, elrendelte Boss Wolf, hogy a panda hozzá, így tudta megölni magát, és bizonyítani a jós rossz.

 

Shen and his Cannon.jpg

Később, amikor a Po és a Furious Five hozták előtte bilincs, Shen meghökkent a Po a hétköznapi viselkedését nem megfélemlíteni őt, vagy a helyzet. Shen hamar rájött, hogy Po volt tudatában a mészárlás a pandák, és a Shen szerepe benne. Nevetett, és kigúnyolta őt az ő tudatlansága, majd elrendelte, hogy a Wolf Boss tüzet az ágyú a Pó és az Öt, de Mantis gyorsan eloltották a biztosítékot, és kiütötte Boss Wolf ki, amely megvásárolta a Viper elég ideje felvenni a zárat Nõstény Tigris "mandzsetta . Ha szabadok voltak, az Öt megtámadták, és Nõstény Tigris és Mantis elpusztította Sen ágyú, és a Pó szúrt a Shen. Azonban látva a nyomokat Shen farkát toll, Po volt, ütött egy emléke a múltjáról, és rájött, hogy Shen ott volt az éjszaka elvesztette biológiai szülei. Shen csak megerősítette ezt elégedetten, majd használta ezt a szórakozást, hogy elkerülje a Fireworks gyár, ahol már több, ágyúkat vár. Elrendelte a harcosok, hogy tüzet nyitnak, és hogy a torony le Po és a Five belül. Ennek ellenére sikerült elmenekülni, mint az épület esett. Frusztrált, Lord Shen elrendelte csapatai indításához hajóit kezdeni hódítása Kína, kijelentve, "Az év a páva kezdődik most!" Lord Shen felmutatta a penge, hogy elcsendesült Boss Wolf válasza, hogy már félig be az évet, rendelés előtt neki, hogy hívja az összes farkasok.

ShenRed2.PNG


Shen csatában a Po

Valamivel később, Po beszivárgott a gyár, hogy szembenézzen Shen, tönkreteszi az Öt azon tervét, hogy elpusztítsa az épület ezáltal. Mivel a két harcolt, Lord Shen könnyen kijátszotta Po és bosszantotta őt újra, és azt mondta neki, a panda, hogy a szülei soha nem szerette őt. Ez az érzelmi támadás ismét figyelmetlen Po, elég Lord Shen, hogy elérje a legerősebb ágyút, amit használnak, hogy robbanás Po ki a gyár és a folyóba.

Abban, hogy Po halott, Lord Shen volt visszafoglalták Furious Five láncolva, és felfüggesztette a fenti hajóit, mert hajóztak ki a városból, a tervezés végrehajtja őket, ha a hajót éri el a kikötőt. Még érzéketlenül felrobbantották a hidat az útból, amikor Gongmen polgárok jöttek nézni. Legnagyobb a sokk, Po visszatért, hogy megmentse a barátait, és hogy legyőzze Shen egyszer és mindenkorra. Shen elrendelte a tüzérek a robbanás őt, de Po fürgén mozgott végig a háztetőkön, megakadályozva, hogy kapok egy tiszta lövés, majd felugrott a hajókat, hogy vegyenek részt Sen hadsereg, most, hogy nem tudtak tüzet nélkül ütő saját embereiket. Shen tehetett semmit, csak néz, mint Po kiszabadította a Furious Five, és egyesítette erőit a Masters üzemzavaros Ox, Croc, és a nagymester Shifu. Végül elvesztette türelmét, Shen elrendelte Boss Wolf a tűz a fő ágyú, de a farkas nem volt hajlandó megölni a saját, és válaszul, Shen támadt le az egyik dobott kés, azonnal megöli a farkast. Kirúgta az ágyú magát, kopog minden Kung Fu harcos van, és robbantási át a hajókat kellett létrehozni, hogy megakadályozza a flotta.

Ahogy a hajók be a város kikötője, Lord Shen figyelte, ahogy Po úszott el az egyik elpusztult csónakok, majd felállt, hogy szembenézzen Lord Sen erők önmagukban. Unphased, Shen elrendelte a tüzérek, hogy tüzet nyitnak, és befejezni a panda, Po, amely elkezdte tai chi mozgások. Az első ágyú dördült, és meglepően, Po használt technikával Shifu mutatta neki, hogy fogási és eltereli a Cannonball. Bár sokkolta a Ennek Shen nem enged, és megparancsolta embereinek, hogy továbbra is égető. Azonban a Po továbbra is eltereli a cannonfire, és hamarosan elküldi a ágyúgolyó vissza felé hajók és tönkretegyék. Lord Shen egyre feldühödött, és megparancsolta a férfiak a tűz a saját ágyú. Po fogott a nagyobb ágyúgolyó, és kezdte spinning a helyszínen ezzel a labda, aki rövid időre átalakult a ying yang szimbólum a jós elképzeléseit, a látvány sújtó Shen szótlan. Po irányítva az utolsó labdát Sen saját hajó, elpusztítva mi maradt a Sen armada, bár Shen túlélte a hatást.

Amikor Po szembesült vele a fő hajó, Lord Shen nézett a megsemmisítés körülötte, és megkérdezte Po, hogyan csinálta, hogyan tudta megtalálni a békét, miután "sebhelyes vele az élet." Po mondta Shen, hogy eljött az ideje, hogy elengedjük a múltat, amely kimondja, hogy mi számít volt az, aki úgy döntött, hogy a jelenben. Shen egyetértett, és kijelentette, a választás: a támadó Po ő lándzsa és kések egy utolsó kísérletet bosszúálló megölni a panda. Bár Sen swordplay túlterheltek Po, mivel harcoltak, Shen véletlenül átvágta a kötelet tartó marad az ő ágyú. Shen rájött erre túl későn, és a nehéz fegyver esett rá, behunyta a szemét, és elfogadta a sorsát, ami egy nagy robbanás, amely elsüllyedt a fő hajó a víz, amely Po alig sikerült elkerülni. Nem sokkal ezután, tűzijáték is indult több mint Gongmen City, a kép a páva megjelenő reggel égen.

 

ShenRed.jpg

Shen van leírva, hogy rendkívül intelligens, ambiciózus, és a páratlanul halálos. Múltját kovácsolt benne a gondolat, hogy ő volt sértett, és hogy a világ tartozott neki valamit, és igyekezett mindent megtenni a hatalmában, hogy azt. Ez magában foglalta a feltalálás erős fegyver ellentétben valaha is látott. Shen volt szándéka ezzel a fegyverrel kiirtani Kung Fu és vegye át Kínában. [3]

Shen Kimutatták, hogy kimondhatatlanul kegyetlen és paranoid, hajlandó megölni Kína lakossága panda annak érdekében, hogy verni minden esélye, hogy az ember azt egy szép napon legyőzni őt, amint a jövendőmondás kihallgatta. Emelt a royalty, Shen nagyrészt inkább hagyta, hogy ágyúkat és csatlósai nem a munka és a piszkos munkát nem foglalkoznak az ilyen akadályok magát. Az ő ambíciója, hogy otthagyja a jelet a világ késztette, hogy megtalálja egy sötét és halálos potenciál családja híres találmánya a tűzijátékok, és amikor kiűzte a szülei az ő mészárlás a panda, aki bosszút esküdött, és amelynek célja, hogy meghódítsa az összes Kína bizonyítani magát. Shen kevés vagy nincs tekintettel az élet és jólétét mások, mert átkozott híd habozás nélkül, annak ellenére, hogy nem ártatlan járókelőket rajta, és kész volt feláldozni a saját csapatok, ami őt ellentétes a legmegbízhatóbb alárendelt Boss Wolf. A farkas nem volt hajlandó megölni a saját harcos, és ez engedetlenség, Shen ölte meg gondolkodás nélkül.

Bebizonyosodott, hogy Shen úgy tűnt, hogy kissé maximalista, mint amikor átvette a torony a Szent Láng és nyugtalan át a helyét az ő ágyú, mondván, hogy ő elképzelt a pillanatban ő visszaszerezni Gongmen város évek óta, és hogy minden kellett, ahogy azt megálmodta, és amikor próbálni megfélemlítő vonalak a konfrontációt az ő rendeltetése ellenség (ami ment a hulladék miatt Po a könnyed természetű). Azt is igazolták szeretettel drága anyagok és a luxus, mint látható, ha ő lett dühös, amikor a jós rágják le a szegélyét talárját, amely azt állította, hogy készül "a legfinomabb selyem a tartományban".

Shen is kimutatták, hogy meglehetősen rövid önuralmát. Amikor Po és a Furious Five megszökött az összeomló torony a Szent Láng lett dühös, és belerúgott az egyik gorilla követői az orrát. Továbbá, amikor elrendelte Boss Wolf összegyűjteni a farkasok nem sokkal az eset után, aki üvöltözött vele ismétlődő csinálni a feladatot után is a farkas elsietett erre.

Shen is látszott, hogy egy kis tolerancia fájdalom (annak ellenére, hogy egy tapasztalt mester Kung Fu és a kardvívás), mint amikor a jós pengetős ki az egyik legkisebb le toll. Ő felkiáltott hangosan és meghúzta a szárny hátsó eljáró mintha súlyosan megsérült.
Fotó-Kung-Fu-Panda-2-2010-26.jpg

Büszke és valószínűleg őrült, Shen úgy tűnt, hogy nem ad bűntudatot a bűneiért, és ez gyakran büszkélkedik az ő elért. Ő is kimutatták, hogy a szadista, figyelembe öröm mondta Po, hogy a szülei nem szeretik őt, és kihasználva a panda a fájdalom. Ez a kegyetlenség valószínűleg ered Sen meggyőződését, hogy a saját szülei gyűlölték őt, kovácsolt a fejében, amikor száműzte őt évvel ezelőtt. Sen keserűsége szülei odáig ment, aki az apja memória dobtak trónját az ablakon, és helyette az ő ágyú, miután kommentálja, hogy ő kedves emlékeket a játék mellett, mint egy gyermek.

Photo-Kung-Fu-Panda-2-2010-26.jpgA jós azonban ellenzi a tervet. Megpróbálta ezért a Shen változtatni útjait, és közben is, hogy a fogoly meg neki gondot a felelőtlen döntések tette. Annak ellenére, hogy ő néha gúny őt, valamint a Shen fenyegető és sértő neki többször is, amíg ő volt a fogoly, a jós volt, talán az egyetlen ember, aki törődik, mert soha nem ártott neki, és végül meg őt szabadon.

Lkungfupanda2shen.jpg


Talán mi Shen kívánta a legnagyobb az volt, hogy szülei szeretetét és jóváhagyását. Shen érezte elárulták őket, még haláluk után, és kitartott meggyőződése, hogy a honfoglaló Kína fegyverei és a brutális erő lenne az egyetlen dolog, ami hozza őt az igazságszolgáltatás érezte volt. Bár ő továbbra is úgy vélik, hogy a szülei gyűlölték őt, a jós kapcsolódó neki, hogy a szülei szerették őt, annyira, hogy meghalt a bánat után kellett száműzni őt. Bár megállt megfontolt csend után ezt hallván, vesz néhány lélegzetet, Shen megkeményítette szívét, és folytatta a hódítás.

Shen választotta soha nem fogadja el hiba, láttam, amikor dühösen csapott az egyik követője, amiért ölni Po és a Five, amikor megszökött a torony, még akkor is megy el odáig, hogy kimondják, hogy "semmi sem áll az utamba."

 

lord Sen Kung Fu képességek annyira fejlett, hogy képes könnyedén meghaladhatják mind üzemzavaros Ökör és Croc, akik mind nagyra becsült és a teljes értékű Kung Fu mesterek. Shen is képes volt ellensúlyozni minden egyes egyik mozog hibátlanul és halálos pontossággal, tippek, hogy tudta volna ölni őket, amikor jónak látja.

ShenDesign.jpgBár Sen volt a képzett és művelt a Kung Fu, aki nagyobb volt a valószínűsége, hogy használja a ravasz vagy ágyúk, mint a fizikai bátorság. Ő is kitűnően kard harci és elrejtőzött an fegyvertár a lapátok a talárját, amit lehetett szabadjára engedni a villámgyorsan. A többi között az ő arzenál volt a lándzsa (amit látták gyakorolta a legnagyobb), és egy pár halálos hatású fém karmait. A csatában, farka lett egy végtag, amit tudott alakja és használata támadni, megvédeni, vagy a megtévesztés eszköze. Az ő "Tölcsérfelhő Attack" és a "Feather Attack" állapítottak meg, hogy ijesztő és halálos. Mindent összevetve, a Shen harci stílusa egyszerre volt kecses és halálos. [3]
Koncepció alkotás a Shen a Nico Marlet és Raymond Zibach

Amikor Shen részt valaki közeli harc, nem egy lépés tette volt hiábavaló. Tette teljes körű és hatékony alkalmazása minden technikát, fegyvert és taktikát is rendelkezésére állt, kihasználva nem csak a pengés fegyverek, hanem a farkát és karmait. Amint az ő harcolni üzemzavaros Ökör és Croc, aki használta a kardot pin Ox fegyverek használata mellett fegyverhordozó a Croc, majd rögtön fordult, hogy side-kick egy Roundhouse-kick ütni Ox le. Farkát használták, hogy megvédje, és elvonják a ellenségei, és még maszkot a saját mozgását. Egy példa azt mutatja, hogy hogyan jött nagyon közel van a gyilkos Croc, amikor használják a farkát egy sor mozog: az első, aki megvédte a farkát, majd megpróbálta leszúrni Croc kardjával (amit alig sikerült dodge); majd végül befejeztem egy pillangó kick a Croc fejére. Shen is úgy tűnt, hogy előnyben spinning, vagy elsöprő manőverek, valamint pinning valaki fegyvert vagy végtagok, és szintén képes a farkát, hogy söpörni ellenség le a lábát, ahogy ő tette az első harcolni Po ahol megragadta Po lábát , megállás egy rúgást, mielőtt tűzött le, manőverezni körül Po, ő söpört a panda mérlegen az ő hosszú tailfeathers.

fojtatás.....

 

 
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Pelyhe Gréta

itt bármikor elérhetsz ,kérdezhetsz
tőlem.

-

sarkanyokvilaga@freemail.hu


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 56969
Hónap: 337
Nap: 11